15.7.10

Dies de vacances

Pot ser que a partir d’ara el blog estigui una mica de vacances. No deixo Barcelona. Però miraré de fes escapades cap al camp. No és que deixi d’escriure, però és possible que no ho pugui publicar amb regularitat si estic alguns dies fora de casa. A segons quins indrets em resulta difícil de connectar-me a Internet encara que en teoria hi hagi wifi al poble; un no sap mai què pot passar. A vegades sembla que depengui d’on bufa el vent, o de les nuvolades, o ves a saber de quins altres fenòmens. Veurem aquest any si hi ha sort…

Al menys veuré l'altra Catalunya (la que no forma part de l'Àrea Metropolitana) on el paisatge, que varia menys que les persones, ens lliga més a les generacions anteriors. Contemplaré des del terrat els mateixos boscos de fa cinquanta anys, i la mateixa serralada pirinenca que ja existia quan el poble no hi era encara. I unes postes de sol rogenques, sempre diferents, que no ens cansen mai.

Els polítics han acabat les seves sessions al Parlament entre estires i arronses. Omnium amb una declaració que trobo poc concreta ha convocat els catalans a seguir endavant amb els lemes de la manifestació. El català de la manifestació és el "català emprenyat". Que tal com van les coses seguirà enfadat força temps.

Ara venen dies de calma? O dies de fer feina callada per esperar la tardor? Venen dies en què es refaci el panorama polític amb noms nous i noves formacions? El setembre ens donarà la resposta.

De moment tindrem més temps per pensar, xerrar, llegir, escriure, passejar, descobrir, veure amics. I gaudir de la família, petits i grans. Omplir-nos de força i esperança per procurar fer-nos nosaltres i el nostre entorn una mica millors.

Que tingueu un bon estiu i ens anirem trobant de tant en tant.



Fotos de Calders: el Carrer del Raval i el Call de l'Hostal, a l'esquerra de la primera foto. I una posta de sol des del terrat de casa a la segona (foto de l'Imma)

1 comentari:

  1. Que descanseu força, M. Pilar. Almenys a les nits es podrà dormir millor que a ciutat..!

    ResponElimina