18.11.09

Notícies i enllaços

Com que portava tants dies parlant d’experiències personals, avui unes quantes bones notícies culturals relacionades amb amics. I uns quants enllaços interessants.

La Victòria Cardona, bona amiga de fa molt temps –les dues som àvies –, enceta un blog dintre el portal Criatures.cat, del Carles Capdevila. El blog porta per nom, La convivència, un trencaclosques i aquest és el link al primer post: http://criatures.cat/seccio/la-convivencia-un-trencaclosques/
Porta anys dedicant-se a la Orientació familiar. Últimament ha escrit llibres que han tingut molt èxit. Ja ho trobareu al seu blog. Segur que si hi entreu us agradarà.

Demà, dijous, dia 19, segon programa sobre Suïssa d’Afers Exteriors, de Miquel Calçada. Al programa de la setmana passada ja varen entrevistar Ramon Boixet un amic manresà que fa molts anys que viu a Suïssa. Esperem que aquesta setmana la seva presència sigui més important. Si no retallen massa, segurament en Ramon, expert en art, els acompanyarà a visitar la controvertida cúpula de Barceló a la seu europea de l’ONU, a Ginebra. I de passada podeu acostumar-vos a visitar el seu blog: actualitat de casa nostra i del món vista amb els ulls d’un català també suís. També us escric l’enllaç: http://desuissaestant,blogspot.com/

Divendres, dia 20, per si em llegeix algú de les Terres de Lleida: un acte promogut, entre d’altres, per un bon amic, també, Jordi Piferrer. Les Terceres Jornades sobre camins de Llibertat a través dels Pirineus. Hi ha una taula rodona interessant sobre diferents grups que durant el segle XX varen fugir dels perseguidors a través dels Pirineus per poder salvar la vida. I que mai es repeteixi una cosa semblant...Un altre link:.
http://www.pallerols-andorra.org/evento.asp?ART_ID=272&idioma=ca

Ja em direu si us resulten interessants

1 comentari:

  1. Moltes gràcies Pilar per parlar del meu bloc i tenir-nos informats dels altres esdeveniments. Anar voltant per la xarxa i trobar-se amb temes interessants és tota una alegria.
    Una abraçada,
    Victòria

    ResponElimina