17.9.08

Pinzellades

Estem tenint dificultats per tenir-vos informats. La connexió és molt lenta i a vegades falla.

De moment hem tingut uns dies bons. El matí acostumem a tenir el cel relativament clar. A mesura que va augmentant la calor es va ennuvolant i gairebé cada dia acaba plovent amb vent molt fort durant una estona. Després para.

Quatre coses, perquè no tinc gaire temps.

Segueixo pensant que la gent del país és molt amable i servicial, no servil.
Avui hem fet un vol per la ciutat. És petita i amb poques coses importants per visitar. Potser allò que destacaria seria la visita al Museu etnològic: petit, però prou interessant per saber com es vivia a aquest país abans que hi arribés un angles aventurer que els va canviar la història: James Brooke.

Ahir mentre els que participen a la reunió treballaven, quatre dones més la guia i el xofer i algunes persones més varem anar al mercat a comprar els ingredients per a fer el dinar a una casa antiga, restaurada, de les característiques de la zona -no una longhaus, que ja explicaré un altre dia què és- que l'han convertit en una "casa rural" de luxe. El mercat una meravella com acostuma a passar a tots aquests països. I el menjar típic de per aquí, molt bo.

Al vespre, una mena de show, amb sopar, que ja explicaré quan torni.
Si puc us enviaré algunes fotos. I deixo les reflexions per més endavant.
Demà els orangutans i el kayak.

1 comentari:

  1. Nena, quina passada tot plegat. I aquí fent classes de llengua... Aprofita-ho bé,i ja ens aniràs explicant més coses. Una abraçada per a tots dos
    Montse

    ResponElimina