2.9.09

Visitants amics

Després de l'últim post he entrat a veure, com faig de tant en tant, la procedència geogràfica dels visitants. .
Es tracta d'una setantena de visitants diferents que provenen d'Europa bàsicament, i alguns d'Àsia i d'Amèrica.

La majoria de visites provenen de Barcelona. A continuació d'altres poblacions de Catalunya: Sant Cugat, Girona, Tarragona, Rubí, Hospitalet, Mataró, Catellbisbal, Lleida... En alguns casos, com el de Sant Cugat es tracta, suposo, d'un lector o lectora habitual, per la regularitat de les entrades.

De la resta de l'estat alguna estrada ocasional de Madrid, Castelló, València, Vitòria i Almeria.

A la resta del món tinc lectors habituals a Suïssa, al Líban i al Japó. I entrades ocasionals des de Sant Francisco, Ginebra, Londres, Berlín, Dublín i Suecia (sense que consti la ciutat).

Moltes de les entrades des de zones de parla no catalana no arriben a llegir gairebé res del text. Està clar el desconeixament de l'idioma. Els blogs més importants tenen traductors a l'anglès o a altres idiomes, però a mi em sembla que no em calen.

Tot això que he dit fins aquí és només curiositat. Escrius perquè en tens ganes, però no saps a qui arriba. Excepte en els casos de familiars i amics, el lector de blogs és un ésser anònim a qui et dirigeixes, però de qui no saps què pensa ni perquè et llegeix. Però a cada un d'ells els qui escribim els considerem amics.

1 comentari:

  1. Et falta Noruega!!! Ja li estiraré les orelles a la Mima, que sempre em diu que et llegirà...i veig que no ho fa!!!
    Imma

    ResponElimina